Bespaar tijdelijk 10% extra korting met de code "insetto10" bij het afrekenen!
Insetto - Uw expert op het gebied van insectenbescherming met eigen productie Contact

Rolhor

Zo zijn er horren die je er gewoon in kunt hangen en andere die je door middel van boren bevestigt. Verder zijn er enkele rolgordijnen met een automatische sluiting.

Horren in vele maten voor uw deuren

Insecten zoals muggen en vliegen kunnen in de zomermaanden zeer snel in huis komen, met name via terras- en balkondeuren. Vertrouw daarom op een goede en betrouwbare bescherming. De insectenwerende roldeuren en rolhorramen van Insetto maken het voor insecten moeilijk om de woonruimte binnen te komen, maar blinken tegelijkertijd uit met uitstekende kwaliteit, hoge stabiliteit en het beste bedieningscomfort. U kunt onze rolhorren zonder veel moeite voor alle deuren en ramen gebruiken. Om de montage van de rolhorren voor het raam bijzonder gemakkelijk te maken, zijn ze optioneel verkrijgbaar om op te hangen zonder te boren.

Bestel uw rolhor op maat

Net als bij de traditionele horren zijn ook onze rolhorren verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Om ervoor te zorgen dat u helemaal tevreden bent met onze producten, kunt u individueel bepalen welke eigenschappen uw rolhordeur of raamrolhor moet hebben. Naast teruglooprem kunt u kiezen voor anti-wind geleiderails en voorgeboorde gaten. Bovendien zijn de rolgordijnen verkrijgbaar met verschillende profielkleuren, zodat een ongecompliceerde aanpassing aan de woon- en inrichtingsstijl mogelijk is.

Bestel uw rolhor al voorgemonteerd

Wilt u zich het montagewerk besparen, dan kunnen wij u onze gedeeltelijk voorgemonteerde insectenhor leveren. Dit betekent dat u onze artikelen direct in gebruik kunt nehmen. Overigens hebben we de rolgordijnen niet alleen beschikbaar voor deuren van verschillende afmetingen. U kunt dit ook gebruiken voor ramen en dakramen. Indien u de montage zelf wilt doen, voorzien wij u graag van een bouwpakket. Omdat u de hor bij ons op maat bestelt, is er geen tijdrovend zagen van de afzonderlijke onderdelen ter plaatse.