Insetto - Uw expert op het gebied van insectenbescherming met eigen productie Contact

Hoge kwaliteit insectenwerend middel voor iedereen

Insetto - het traditionele bedrijf uit Duitsland levert nu ook in Nederland en België.

  • Insectenbescherming van de hoogste kwaliteit - op maat gemaakt!
  • Meer dan 20 jaar ervaring!
  • Meer dan 100.000 tevreden klanten!
  • Snelle levering!
  • Ondersteuning vanuit Nederland in het Nederlands!

Wanneer u onze online winkel bezoekt, kunt u het beste een overzicht krijgen van het grote aanbod aan horren die u online bij Insetto kunt configureren en kopen.


Samenwerking met Maatwerkboulevard

Door onze samenwerking met het Maatwerkboulevard platform voor maatwerk kunnen wij u eersteklas klantenservice bieden in het Nederlands.Op maat gemaakte horramen

Net zoals niet elk raam hetzelfde is, zijn er ook verschillende horren voor verschillende wensen en eisen. Voor de ene klant zijn horren de beste oplossing, terwijl een andere de voorkeur geeft aan een inzethor dat alleen in het raam hoeft te worden gehangen en daarmee boren bespaart. Een bijzonder product hierbij is onze StarlineFix, het is namelijk een raam rolhor dat - in tegenstelling tot alle andere rolgordijnen - ook met een frame in het raam kan worden gehangen. Wij vervaardigen al onze horren voor ramen in de door u gewenste afmetingen.


Op maat gemaakte insectenwerende deuren

Insectenwerende deuren vindt u bij Insetto voor huisdeuren, maar ook voor balkon- en terrasdeuren of voor de deuren van uw stacaravan of caravan. Vooral plissédeuren die ook verlijmd kunnen worden met montagekaderprofielen zijn populair. Het gaasnet blijft bij het openen en sluiten in elke gewenste stand staan ​​en door de geringe inbouwdiepte passen de plissés vaak tussen de deur en het gordijn.

Maar ook draaideuren en rolhordeuren zijn populair en die zijn natuurlijk van de hoogste kwaliteit. Welk product u ook kiest: wij vervaardigen uw droomdeur op de exacte maat die u wenst.

 

Vaste horren / Muskietennetten

Uiteraard bieden wij ook eenvoudige horren aan die u met tape aan het raam kunt bevestigen. Deze kunt u zowel in hele rollen bestellen als in de door u gewenste afmetingen. De horren zijn verkrijgbaar in grijs en zwart, maar ook als speciale netten, bijvoorbeeld met pollenbescherming voor mensen met een allergie, met een bijzonder goed zicht of met een bijzonder robuust net dat ook geschikt is voor eigenaren van huisdieren. Ook kunt u alle gaasnetten in veel van onze maatwerkproducten laten verwerken.

 

Reserveonderdelen

Wij produceren geen wegwerpartikelen, alleen insectenwerende middelen van de hoogste kwaliteit. Maar zelfs met de beste kwaliteit kan er na vele jaren iets kapot gaan. Om ervoor te zorgen dat u geen nieuwe hor hoeft te kopen, bieden wij voor al onze producten een ruim assortiment aan reserveonderdelen.

 

Wij hopen dat u nieuwsgierig bent geworden en kijken uit naar uw bezoek aan onze online site!