Bespaar tijdelijk 10% extra korting met de code "insetto10" bij het afrekenen!
Insetto - Uw expert op het gebied van insectenbescherming met eigen productie Contact

Horren voor deuren

Wij voorzien in uw wensen op het gebied van huisdeuren, balkon- en terrasdeuren met verschillende producten van insectenwering voor rolluikdeuren en plissédeuren tot op maat gemaakte draaideuren.

Insetto hordeur (scharnierend), rolhor deur of plissé hordeur: de betrouwbare keuze voor insectenwering

In de zomermaanden worden zowel de schuifpui naar het balkon als de deur naar het terras een kwetsbaar punt als het gaat om bescherming tegen insecten . Het kleine ongedierte kan vaak ongehinderd door de deuren het huis binnen komen en je het leven moeilijk maken. Neem voorzorgsmaatregelen en vertrouw op Insetto hordeuren (scharnierend), rolhor deuren en plissé hordeuren voor een betrouwbare en functionele oplossing. De rolhor deur kan bijna in elke situatie zonder veel moeite gemonteerd worden en is een duurzame en effectieve hor-oplossing.

Voer afmetingen in en configureer insectenwering voor uw hordeur (scharnierend), rolhor deur of plissé hordeur

U kunt bij ons op maat gemaakte insectenwering bestellen die past bij de situatie in uw woning. Hiervoor vult u eenvoudig de gewenste afmetingen in en kiest u of u een bouwpakket wilt bestellen of uw hor volledig gemonteerd wilt ontvangen. Dit voorkomt het tijdrovend (snij- en montage) werk ter plaatse. Na het invoeren van de afmetingen kunt u uw hordeur(scharnierend), rolhor deur of plissé hordeur configureren naar uw persoonlijke voorkeuren. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden in ons pakket aan opties, zoals de kleur van het profiel of het type gaas.

Kwaliteit loont!

Wij hechten veel belang aan de stabiliteit van elke hordeur. Om deze reden kunt u  bijvoorbeeld optioneel kiezen voor een extra midden-rail op de scharnierhordeur. We hebben al duizenden insect-werende oplossingen voor onze klanten geïmplementeerd, aangepast aan hun individuele wensen. Ook u kunt profiteren van onze ervaring en de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan zowel materialen als verwerking. Om ervoor te zorgen dat u uw hordeur (scharnierend), rolhor deur of plissé hordeur langdurig kunt gebruiken, bieden wij u een groot assortiment aan reserveonderdelen aan. Zo kunt u eventuele schade altijd snel zelf verhelpen.