Bespaar tijdelijk 10% extra korting met de code "insetto10" bij het afrekenen!
Insetto - Uw expert op het gebied van insectenbescherming met eigen productie Contact

Horrensystemen voor dakramen

Horren zijn waarschijnlijk de ideale oplossing om muggen weg te houden van een zolderappartement. We bieden niet alleen opschroefbare rolgordijnen, maar ook horren die eenvoudig te bevestigen en te verwijderen zijn.
Het allerbeste hor voor dakramen | afgeronde hoeken | borstelafdichting | StarlineFix
Automatische sluiting, eenvoudige montage, afgeronde hoeken en productie op maat kenmerken dit hor.
Ga naar artikel
Prijsgunstig hor voor dakramen | vastschroeven | Adria
Deze op maat gemaakte rolhor voor dakramen is voordelig en eenvoudig vast te schroeven.
Ga naar artikel
Rolhor voor dakramen met verstelbare veer | Topline
Dankzij de instelbare veerspanning bepaal je zelf of het rolgordijn sneller of langzamer terugloopt.
Ga naar artikel

Insetto horren: Vind de beste hor voor uw dakraam

Dakramen stellen door hun constructie zeer speciale eisen aan insectenwerende systemen. Neem hier geen risico en vertrouw op de producten van Insetto. Wij hebben ons gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige insectenwering en maken hier geen uitzondering op de lichtstraat. Het rolhor voor het dakraam kunt u bij ons bestellen met het bijpassende rolgordijn, zodat u het probleemloos kunt gebruiken. Onze horren voor dakramen maken indruk met hun hoge kwaliteitseisen, dat is te zien aan het materiaal, maar ook aan de verwerking.

Bespaar tijd en zenuwen met productie op maat

Net als de modellen voor deuren en ramen worden de Insetto horren voor dakramen altijd op maat gemaakt. Bepaal dus eerst de belangrijkste afmetingen van uw dakraam. Voer voordat u een keuze kunt maken uit ons aanbod de individuele afmetingen van uw rolhor in. Zo kunt u flexibel bepalen welke profielkleur uw hor moet hebben voor het dakraam en welk insectengaas u kiest.

Laat uw hor voor dakramen al voorgemonteren

Over het algemeen kunt u de rolhor op uw dakraam eenvoudig vervangen als deze bijvoorbeeld na een seizoen lichte beschadigingen vertoont en daardoor de beschermende werking wordt aangetast. Om het monteren van uw hor voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, laten we het aan u over of u deze gedeeltelijk voorgemonteerd of als bouwpakket wilt ontvangen. Houd er rekening mee dat er zelfs met een kit geen tijdrovende aanpassingen ter plaatse nodig zijn vanwege het op maat gemaakte product. In opdracht van onze klanten hebben wij al duizenden horren voor deuren en ramen mogen vervaardigen. Vertrouw op deze ervaring en profiteer van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.