Bespaar tijdelijk 10% korting met de code "insetto10" bij het afrekenen!
Insetto - Uw expert op het gebied van insectenbescherming met eigen productie Contact

Horren voor deuren

Ons filter helpt u het juiste artikel te vinden.

Insetto hordeur (scharnierend), rolhordeur of plissé hordeur: de betrouwbare keuze voor insectenwering

In de zomermaanden worden zowel de schuifpui naar het balkon als de deur naar het terras kwetsbare punten als het gaat om bescherming tegen insecten. Kleine ongedierte kan vaak ongehinderd door de deuren het huis binnenkomen en uw leven moeilijk maken. Neem voorzorgsmaatregelen en vertrouw op Insetto hordeuren (scharnierend), rolhordeuren en plissé hordeuren voor een betrouwbare en functionele oplossing. De rolhordeur kan bijna in elke situatie zonder veel moeite worden gemonteerd en biedt een duurzame en effectieve hor-oplossing. p>

Configureer insectenwering voor uw hordeur (scharnierend), rolhordeur of plissé hordeur door afmetingen in te voeren

U kunt bij ons op maat gemaakte insectenwering bestellen die perfect past bij de situatie in uw woning. Vul eenvoudig de gewenste afmetingen in en kies of u een bouwpakket wilt bestellen of uw hor volledig gemonteerd wilt ontvangen. Hiermee voorkomt u tijdrovend snij- en montagewerk ter plaatse. Nadat u de afmetingen heeft ingevoerd, kunt u uw hordeur (scharnierend), rolhordeur of plissé hordeur configureren naar uw persoonlijke voorkeuren. We bieden verschillende opties in ons assortiment, zoals de kleur van het profiel of het type gaas.

Kwaliteit loont!

Wij hechten veel belang aan de stabiliteit van elke hordeur. Daarom kunt u bijvoorbeeld optioneel kiezen voor een extra midden-rail op de scharnierhordeur. We hebben al duizenden insectenwerende oplossingen voor onze klanten geïmplementeerd, aangepast aan hun individuele wensen. Ook u kunt profiteren van onze ervaring en de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan zowel materialen als verwerking. Om ervoor te zorgen dat u langdurig gebruik kunt maken van uw hordeur (scharnierend), rolhordeur of plissé hordeur, bieden wij een breed assortiment aan reserveonderdelen aan. Zo kunt u eventuele schade altijd snel zelf verhelpen.