Insetto - Uw expert op het gebied van insectenbescherming met eigen productie Contact

Inzet-/Voorzethorren

Ons filter helpt u het juiste artikel te vinden.

Inzethorren/Voorzethorren: De duurzame keuze van Insetto

Wil je kunnen vertrouwen op een betrouwbare bescherming tegen insecten, dan is een inzethor of een voorzethor de ideale keuze. In vergelijking met de eenvoudige hor is zo'n hor veel stabieler en belooft daardoor een veel langere levensduur. De horren met een frame worden voor alle ramen aangeboden. Ze zijn eenvoudig in te brengen en, indien nodig, ook zonder veel moeite te verwijderen. We hebben horren die je stevig permanent kunt bevestigen door te boren, maar we hebben ook modellen die opgehangen kunnen worden.

Configureer de vliegenhor die bij jouw woning past

Inzet- voorzethorren kunnen alleen een optimale bescherming bieden als ze zo goed mogelijk in ramen en deuren passen. Hoewel er een aantal systemen zijn die u thuis op maat kunt knippen, moet u vaak concessies doen aan de pasvorm. Bovendien zijn de modellen die op maat kunnen worden gesneden tijdrovend om te monteren. Vertrouw op onze vliegenhor met frame voor een oplossing op maat. Wij maken uw hor direct op maat, zodat u ze alleen in de betreffende ramen en deuren hoeft te plaatsen.

Kwaliteit en ervaring , …dat loont!

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan alle horren met kozijnen die u bij ons kunt bestellen. Ons uiteindelijke doel is echter om u een hor te bieden die gewoon aan uw eisen voldoet. Daarom kunt u elke horoplossig dat u bij ons bestelt individueel configureren. Zo zijn de frames verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitrustingsvarianten. Wij leveren uw hor als bouwpakket of gedeeltelijk voorgemonteerd.