Insetto - Uw expert op het gebied van insectenbescherming met eigen productie Contact

Horren voor dakramen

Ons filter helpt u het juiste artikel te vinden.

Insetto Horren: Vind de perfecte hor voor uw dakraam

Dakramen stellen vanwege hun constructie zeer specifieke eisen aan insectenwerende systemen. Neem geen risico en vertrouw op de producten van Insetto. Wij hebben ons gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige insectenwering, en dit geldt ook voor onze oplossingen voor dakramen. Het rolhor voor uw dakraam kunt u bij ons bestellen met bijpassend horgaas. Onze horren voor dakramen maken indruk met hun hoge kwaliteitseisen, zowel qua materiaal als verwerking.

Bespaar tijd en moeite met maatwerk

Net als onze modellen voor deuren en ramen worden de Insetto horren voor dakramen altijd op maat gemaakt. Voordat u een keuze maakt uit ons aanbod, bepaalt u eerst de belangrijkste afmetingen van uw dakraam. Voer deze afmetingen in , daarna kunt u bepalen welke profielkleur uw hor moet hebben en welk insectengaas u wenst.

Bestel uw hor voor dakramen voorgemonteerd

Over het algemeen kunt u een rolhor voor dakramen eenvoudig monteren. Om het monteren van uw hor zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we de mogelijkheid om deze gedeeltelijk voorgemonteerd of als bouwpakket te ontvangen. Zelfs bij een bouwpakket zijn er geen tijdrovende aanpassingen ter plaatse nodig vanwege het op maat gemaakte product. Wij hebben al duizenden horren voor deuren en ramen op maat vervaardigd voor onze klanten. Vertrouw op deze ervaring en profiteer van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.