Bespaar tijdelijk 10% korting met de code "insetto10" bij het afrekenen!
Insetto - Uw expert op het gebied van insectenbescherming met eigen productie Contact

Bestelling verzekeren met een retourgarantie

Onzeker? Probeer ons dan gewoon eens uit. 
Meer dan 150.000 klanten hebben we inmiddels kunnen overtuigen van onze producten en kwaliteit.

Ook u willen we graag tot onze tevreden klanten rekenen en daarom willen we u de beslissing voor Insetto nog iets gemakkelijker maken.

Hoewel het zelden voorkomt dat iemand zich vergist in de maat of dat het gekozen systeem niet past of niet bevalt, kunt u nu bij Insetto uw op maat gemaakte hor bestellen, bij geselecteerde systemen, dankzij de optionele retourgarantie met zeer gering risico!

Bij een bestelling kunt u bij de deelnemende systemen een artikel, ondanks de maatwerkproductie, binnen vier weken na levering eenvoudig retourneren en krijgt u uw geld terug.

 

De volgende systemen nemen deel en kunnen, indien u de "Retourgarantie" bij het artikel heeft geselecteerd, worden geretourneerd:

Insectwerende Plisse-systemen:


Insectwerende rolhorren:


Bij de deelnemende systemen vindt u ook in de configurator de bijbehorende aanwijzing.

 

*Let op de volgende informatie, die deel uitmaakt van de "Retourgarantie":

  • Voor de gewenste retourzending volstaat een kort bericht via ons contactformulier, onder vermelding van het bestelnummer en het artikel.
  • VVerpak het artikel zo goed mogelijk in de aanwezige doos (bewaar de doos alstublieft totdat u heeft besloten dat alles past, omdat de retourzending in de originele doos moet plaatsvinden).
  • Wij regelen de ophaling door onze pakketdienst en nemen de ophaalkosten voor onze rekening.
  • Nadat uw artikel bij ons is aangekomen, wordt het gecontroleerd op verdere bruikbaarheid. Aftrekkingen voor schade behouden wij ons voor.
  • Na controle ontvangt u binnen enkele dagen een terugbetaling.