Bespaar tijdelijk 10% korting met de code "insetto10" bij het afrekenen!
Insetto - Uw expert op het gebied van insectenbescherming met eigen productie Contact

Andere accessoires

Van plakband en lijmverwijderaar tot een reparatie KIT, je vindt hier wat je zoekt.
Lijmverwijderaar 250ml
Gebruik maken van:
Voor het verwijderen van lijmen van alle metalen, gelakte oppervlakken en vele kunststoffen. Wij raden de reiniger vooral aan om bestaande lijmresten van plakband op kunststof, houten en aluminium ramen te verwijderen.
Ga naar artikel
Magneet reparatieset
Insetto reparatiemagneten voor muskietennetten - zonder te plakken, zeer eenvoudig te bevestigen! Om de schade te dekken, plaatst u de magneten aan elke kant van het gebroken net. Inhoud: 1 magnetische vogel per verpakking.
Ga naar artikel
Plakband voor binnen en buiten 10m x 15mm
Deze speciale plakband is geschikt voor het verlijmen van gladde profielen op gladde en vetvrije ondergronden binnen en buiten (niet geschikt voor ruwe ondergronden en de kleur ijzer mica DB 703). Na 24 uur ontwikkelt het zijn volledige en zeer sterke kleefkracht.
Ga naar artikel
Plakband voor gebruik binnenshuis 10m x 15mm
Deze speciale plakband is geschikt voor het verlijmen van gladde profielen op gladde en vetvrije ondergronden binnenshuis (niet geschikt voor ruwe ondergronden en de kleur ijzer mica DB 703). Na 24 uur ontwikkelt het zijn volledige en zeer sterke kleefkracht.
Ga naar artikel
Profieltape 10m x 19mm
Deze wat dikkere speciale plakband is geschikt voor het verlijmen van gladde profielen op gladde en vetvrije ondergronden (niet geschikt voor ruwe ondergronden en de kleur ijzer mica DB 703). Het ontwikkelt een zeer sterke hold na 24 uur en is geschikt voor binnen en buiten.
Ga naar artikel