Bespaar tijdelijk 10% extra korting met de code "insetto10" bij het afrekenen!
Insetto - Uw expert op het gebied van insectenbescherming met eigen productie Contact

Horsystemen voor ramen

In het ene raam past een hor, voor het andere is een rolhor de betere oplossing. Ook niet iedereen wil in de muur boren; horramen of inhangrolhorkozijnen kunnen dan de oplossing zijn.

Op maat gemaakte insectenwering voor het raam: houd muggen en dergelijke betrouwbaar buiten de deur

Het maakt niet uit of het een rolgordijn of een klassieke hor is: over het algemeen is een hor alleen goed als hij past. Sluit hier geen compromissen meer en vertrouw op een systeem dat gewoon past bij uw toepassingsgebied. Als het gaat om insectenwering voor het raam, vertrouwen we op een systeem op maat dat u kunt configureren naar uw wensen en ideeën.

Kwaliteit in materiaal en vakmanschap

Zodat u lang kunt genieten van uw insectenwering uit ons assortiment. we vertrouwen op onberispelijke kwaliteitsnormen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen, wat tot uiting komt in de stabiliteit van onze gaasnetten. Wij leveren de kozijnen in verschillende profielkleuren, zodat u ze met een paar klikken kunt aanpassen aan de omstandigheden ter plaatse. Kies, afhankelijk van de bijzonderheden van uw woning, of u horren wilt in de vorm van , inzethorren, vaste horren klapdeuren, schuifdeuren , plissedeuren of pendeldeuren.

Profiteer van onze ervaring

We hebben onze ervaring als fabrikant de afgelopen jaren sterk uitgebreid en onze producten voortdurend verbeterd. Vandaag profiteren onze klanten vooral van de resultaten. Als je vragen hebt over onze insectenbescherming en het gebruik ervan, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze competente medewerkers adviseren u graag en helpen u bij het selecteren van de juiste modellen. Mocht een van onze horren in uw huis beschadigd raken na langdurig gebruik, dan kunt u zonder veel moeite nieuwe netten plaatsen. Ook hiervoor vindt u bij ons passende aanbiedingen.